MENU

Onze albums

Herbeleef jullie mooiste dag
Een trouwalbum kan je voelen, het is een tastbare herinnering van jullie grote dag. Door te kiezen voor een trouwalbum kunnen jullie je verhaal en mooiste momenten herbeleven. Bij het bladeren in onze luxueuze fotoalbums herbeleef je voor een 2e keer jullie huwelijksfeest.

TIJDLOZE ALBUMS

Een trouwalbum is tijdloos. In deze digitale wereld hebben we allemaal onze favoriete foto's op onze smartphone en sociale media staan. Maar boeken en albums bestaan al tientallen jaren en zullen waarschijnlijk nog lang blijven bestaan. En we weten allemaal hoe leuk het is om door een album te bladeren. Wie weet op welke manier jullie kleinkinderen de beelden van jullie mooiste dag gaan bekijken?

ONTWERP OP MAAT

Voorontwerp – Bekijken – Aanpassen - Maken

Ik ontwerp jullie trouwalbum met de grootste zorg en oog voor details.
Ik maak altijd eerst een voorontwerp dat ik in lage resolutie naar jullie doorstuur zodat jullie dit thuis rustig kunnen bekijken. Jullie kunnen dan nog aanpassingen laten aanbrengen vooraleer het definitieve ontwerp van het album naar het labo wordt verstuurd. Op deze manier wordt het album helemaal naar jullie wensen gemaakt.
En ook de cover kan volledig gepersonaliseerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

OUDERBOEKJES

Ouderboekjes zijn heel populair. Onze ouderboekjes zijn hét ideale cadeau om jullie ouders en schoonouders mee te verrassen. Ze zijn op dezelfde manier afgewerkt als jullie album.
De ouderboekjes worden in een groot formaat gemaakt van 19x25 cm zodat alle foto's mooi tot hun recht komen.

DIGITALE FOTO'S

Alle digitale files, in hoge resolutie en bewerkte versie worden afgeleverd op een mooie usb stick in een houten box. We zetten de locatiefoto's ook om in zwart wit en sepia. Jullie kunnen ongeveer 1.000 bewerkte foto's verwachten. Hiermee kunnen jullie zelf afdrukken laten maken maar jullie kunnen hiervoor evengoed bij mij terecht.

TIP: Bekijk zeker onze pakketten met fotografie inclusief trouwalbum!

ontwerpen op maat, volledig naar jullie wensen

CLOSE