ABOUT ME

About me

WIE?

Ik ben Bart Vandermeersche, een 37-jarige gedreven fotograaf uit Merchtem. Na mijn master opleiding Fotografie (Beeldende Kunsten) heb ik me verder gespecialiseerd in digitale fotografie en het digitaal bewerken van foto’s. Sinds 2004 ben ik full time zelfstandig fotograaf. Daarnaast werk ik voor een aantal magazines en geef ik lessen digitale fotografie en Photoshop.

WAT?

Dankzij mijn opleiding ken ik naast de nieuwe technieken ook het ‘oude vak’. Bij mij mag je boeiende, eigentijdse en dynamische foto’s en reportages verwachten. Alles op maat van uw noden en wensen.

Ik werk volledig digitaal. Op die manier worden de mogelijkheden en technieken van de klassieke analoge fotografie gecombineerd met de vele voordelen en het gemak van de digitale fotografie. Ook het achteraf bewerken van foto’s is op die manier geen probleem. Een haarscherpe kwaliteit is gegarandeerd.

Referenties

Mijn werk is erg gevariëerd. Naast werk voor particulieren (huwelijksreportages, portretten, …) maakten de voorbije jaren heel wat grote en kleine bedrijven gebruik van mijn diensten als fotograaf. Voor bedrijven als Nikon, Mercedes Belgium of KBC maakte ik al publireportages of bedrijfsbrochures.

Ook te bereiken op

FUN FACTS

400+ HAPPY CLIENTS

5000 PORTRAIT SHOOTS

10000 NATURE SHOOTS

70000 SHOTS CAPTURED

72 COUNTRIES VISITED

1200 COFFEES